Wednesday, June 15, 2011

Hari ini :)



Sekian lama x meng update blog ini..Almaklumlah busy dengan keje... Rini je aku dah jadi agen untuk HR marketing (Hi-Goat Produk). Saya akan update xlama lagi info tentang produk ni...


Agen untuk DCL produk dan AVAIL dah pun tercapai... Oklah produk ni...sangat bagus untuk kesihatan setiap peringkat umur.. Boleh order kat saya..Saya baru sebulan amalkan produk ni..tampak berkesan.






Kerja di ofis, biasalah sebagai QA/QC Engineer di UEM Builders Berhad... Keje nye tentang Internal Quality Audit, Report, pergi site visit projek (KLIA2, Bank Rakyat Twin Tower & Penang Second Bridge). Busy untuk Management Review Meeting 05.07.2011 ni. DNV audit plak 25.07.2011. semangat 3x. chaiyo..


Cerita pasal baby... sume orang dah start bertanya... tapi ape saya bleh katakan...xde rezki lagi dan xputus asa...tengah berusaha... baru2 ni jumpa doktor...Suggestion dari doktor (suami isteri kena buat):


  • Asid folik sebiji
  • 2 biji telur ayam kampung separuh masak (3 kali seminggu)
  • ehem2x (waktu sesuai 4 pagi)
Sesiapa yang tengah berusaha macam saya, bleh try... insyaAllah... satu ayat doktor yang saya jadikan pedoman ialah:


"Allah bagi anak kepada sesiapa yang Dia suka, dan bagi tiada anak kepada yang Dia suka"


Jadi saya redha dan pasrah dengan ketentuanNya, disamping x putus asa berusaha (berurut, jumpa doktor, mkn makanan kesihatan).. Amin... Doakan kami ye!!!:)